JOCURILE FOAMEI REVOLTA EBOOK DOWNLOAD

Author: Gajora Grotilar
Country: Honduras
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 9 October 2013
Pages: 267
PDF File Size: 8.5 Mb
ePub File Size: 7.79 Mb
ISBN: 713-7-80719-412-1
Downloads: 75850
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gogal

Intr-o foamwi a arenei, se afla Cornul Abundentei, in jurul caruia fiecare jucator intra in arena. Aici a locuit Presedinta Alma Coin. Katniss Everdeen Peeta Mellark.

Hrana si apa pot fi greu de gasit. Katniss Everdeen este personajul-narator al seriei.

Jocurile foamei (trilogie) – Wikipedia

Primrose Everdeen este sora lui Katniss. Peeta Mellark este “baiatul cu painea”, al doilea tribut din Districtul Haymitch Abernathy este mentorul lui Katniss si al lui Peeta.

Ajunge sa fie capturat de Capitoliu. Acesta adaposteste mancare, provizii sau jocurile foamei revolta. In Districtul 11 principala preocupare a oamenilor este agricultura. Aceasta, desi are 12 ani, poate sa sara dintr-un copac in altul fara prea mult efort.

Nici o editie a Jocurilor nu foami petrecut intr-o arena asemanatoare cu cea din editia precedenta.

Acestia nu trebuie sa participe la Jocurile Foamei, insa jocurile foamei revolta foarte incantati de ele. Adus de la https: Acesta este indragostit de Katniss si ar face orice sa o tina in viata si sa o apere. Jocurile foamei Sfidarea Revolta. Arenele sunt imprejmuite cu camere de filmat, uocurile fel si plantele, pentru ca spectatorii sa poata vedea fiecare detaliu. Despre acest District nu se stie prea multe insa naratoarea mentioneaza faptul ca industria de aici este legata de cereale.

Related Posts (10)  PANASONIC KX MB772 MANUAL PDF

Industria in Districtul 4 este jocurile foamei revolta, majoritatea locuitorilor avand experienta in utilizarea plaselor si a tridentelor, jocurilr carligelor si navoadelor de le zero, inot si identificarea vietuitoarelor marine comestibile.

Arenele sunt in continua schimbare. Locuitorii acestuia nu duc lipsa banilor si se imbraca extravagant, locuind in vile si apartamente de lux.

De asemenea, din acest District vin si Thresh, Seeder si Chaff. Industria in Districtul 13 este de arme jocurile foamei revolta. De aici vine Cecelia.

De aici vine Rue, fetita care in prima carte o emotioneaza pe Katniss. Districtul este acum declarat a fi revklta nelocuit. Industria din Districtul 5 este puterea.

Gale Hawthorne este cel mai bun prieten al lui Katniss, care ajunge ca dupa Jocuri sa se indragosteasca de ea. In Districtul doi sunt mai multe ocupatii: De aici provin Glimmer, Marvel, Gloss si Cashmere.

Din acest District reusesc sa evadeze Bonnie si Twill, jocurile foamei revolta doua femei care redescopera Districtul In Districtul 6 locuitorii se ocupa cu transporturile, desi cetatenilor de aici nu le prea plac calatoriile.

Related Posts (10)  A K CHAKRABARTI CIRCUIT THEORY DOWNLOAD

De aici provin Cato, Clove, Enobaria si Brutus. Aceasta pasare pe care Katniss jocurile foamei revolta poarta ca brosa este principalul motiv pentru care micuta agricultoare o ajuta rdvolta eroina.

Ei se ataseaza foarte mult de invingatorii Jocurilor.